rss search

Billboard Music Awards 2014 – parhaat hetket

line

Spektaakkeli kuten Billboard Music Awards Las Vegasissa on aina kokemisen arvoinen. Olit sitten itse paikalla tai et, mediassa tullaan analysoimaan tapahtumaa vielä kauan itse tapahtuman jälkeenkin, eikä uutisilta voi välttyä. Ja millä tietenkin aina herkutellaan, on julkkisten mokat.  Muistellaan siis hieman viime vuoden shown parhaimpia hetkiä! Muistatko mitään näistä?

 

Michael Jacksonin hologrammi esitti oikeiden taustatanssijoiden kanssa kappaleen Slave to the Rhythm, ja maailmankuulu moonwalk nähtiin jälleen kerran. Onko tämä sitten hieman kyseenalaista vai mitä, mutta ainakin ihmiset olivat innoissaan.

 

 

Justin Timberlake, illan suuri voittaja, piti hauskan puheen, jossa hän halusi kiittää kaikkia maailmassa, kaikkia paitsi Donald Sterlingia. Huumoria riitti hänen puheessaan muutenkin.

 

Robin Thicke kosketti ihmisiä avoimella laulullaan, jolla hän ilmeisesti yrittää saada vaimonsa takaisin. “All right, you got to help me try to get her back now,” hän julisti yleisölle ennen lauluaan, joka kertoikin sitten tietysti mitä hänen olisi pitänyt tehdä paremmin suhteessaan, ja kuinka hän odottaa vaikka iäisyyden että nainen rakastaisi laulajaa taas.

 

Neljäs huomiota herättänyt tapahtuma oli Keeping Up with the Kardashiansista tuttu Kendall Jennerin juontaminen. 18-vuotias tähti koki vaikeuksia Australialaisen 5 Seconds of Summer –yhtyeen nimen lukemisessa, ja oli vähällä sanoa ilmeisesti One Direction oikean nimen sijaan.  “They made their debut on the Billboard 200 at number two,” hän sanoi. “This summer … and now we welcome … One .. Guys, I’m the worst reader. Um … They’re only getting bigger! Take a look.”

 

Kendall sai paljon huomiota mediassa, ja syytti tapahtuneesta piilolinssejään.

 

Ariana Grande puolestaan koki vaikeuksia lyhyen mekkonsa kanssa esiintyessään, ja paljasti vahingossa hieman liikaa. Asiaa ei helpottanut kameramiehen mekonhelman kuvaaminen!

 

Nähtäväksi jää mitä vuoden 2015 juhla tuo tullessaan!