rss search

Kuka pukeutui parhaiten?

line Kuka pukeutui parhaiten?

Mitä sitten muodissa tapahtuukin, se nähdään Billboard Music Awardsin kaltaisissa musiikin palkintojuhlissa. Tämän vuoden tilaisuutta odotellessa, muistellaanpa hetki parhaiten ja huonoiten pukeutuneita julkkiksia viime vuoden gaalassa.

 

Yksi suosikeista oli Ke$ha, merenneitohelmaisessa mustaharmaassa pitsimekossa. Asu oli pelkkää eleganttia vaikka tähti itse väittikin tuntevansa itsensä taaperoikäiseksi tiaran kanssa.

 

Nicki Minaj puolestaan yllätti glamourissa mustassa pitkähelmaisessa mekossa, jonka yläosa paljasti liikaa vai juuri sopivasti? Joka tapauksessa Nicki antoi itsestään glamourin vaikutelman luonnollisella meikillään ja kultaisilla koruillaan.

 

Carrie Underwood loisti kirkkaassa keltaisessa, joka jakoi mielipiteitä. Kokonaisuus oli kuitenkin harkittu.

 

Ja ehkä kaikkein tyylikkäimpänä loisti Jennifer Lopez, punaisessa, tyrmäävässä mekossa.

 

Entäs virhearviot sitten? Näitä et varmasti ole unohtanut:

 

Kelly Rowlandin musta mekko saattoi olla hänen mielestä tyylikäs valinta, mutta hieman vähempi kaula-aukon avonaisuus olisi pitänyt kokonaisuuden elegantimpana. Hän ei jättänyt paljoa mielikuvituksen varaan.

 

Cher Lloyd puolestaan näytti kuin kaunoluistelukilpailun osallistujalta – ei hyvä juttu Vegasin palkintojuhlilla.

 

Se viime vuodesta, mutta mitä mahtaakaan tapahtua tänä vuonna? Kuka mokaa ja kuka saa ihailua osakseen? Ehkä pientä vinkkiä antaa tämän vuoden Grammy-gaala.

 

Taylor Swift vei homman kotiin mekollaan, joka monien mielestä hipoi täydellisyyttä. Tähden tyylitajua osoitti myös loistavasti valitut kengät sekä korvakorut.

 

Rihannan asuvalinta taas aiheutti monelle pettymyksen. Jotain yllättävää odotettiin, mutta ei tällä tavalla. Pinkki jättihelmainen mekko naytti ennemminkin ylisuurelta hameelta.

 

Beyonce rokkasi mustassa mekossaan jossa kaikki näytti olleen kohdallaan. Juuri näin!

 

Ja toinen huonoiten pukeutuja, Kim Kardashian. Ylellinen kylpyasu ehkä, mutta ei gaalamateriaalia.

 

Gwen Stefani tietysti keräsi katseet, ja hyvällä tavalla. Mekko ei ole ainut naisellinen valinta!

 

Madonna jakoi mielipiteet, mutta provokatiivisen asukokonaisuuden yksityiskohdissa ei oltu säästelty, ja toikin mieleen Xena-sankariprinsessan.